درب و پنجره UPVC

صفر تا صد پنجره بازشو دوحالته UPVC

صفر تا صد پنجره بازشو دوحالته UPVC

در این مطلب قصد داریم صفر تا صد پنجره بازشو دوحالته UPVC رو خدمت شما شرح بدیم. پنجره بازشو دوحالته UPVC از انواع پنجره های لولایی است، تفاوت آن اما با پنجره تک حالته، در این است که لنگه ی آن را می توان به دو حالت باز و بسته کرد. در پنجره تک حالته، بازشو فقط روی محور عمودی باز و بسته می شود، اما اگر نیاز دارید بازشوی شما در حالتی دیگر و روی محور افقی هم انجام شود.

این نوع پنجره به گونه ای طراحی شده است تا بتواند در برابر انواع باد، طوفان، گرد و غبار و انواع آلودگی های صوتی و گرد و خاک مقاومت بسیار بالایی داشته باشد. این پنجره ها که تنها یک دسته دارند که هر دو حالت را تنظیم می ‌کند، یا قسمت بالای آنها فقط کمی به سمت داخل باز می ‌شوند و یا به طور کامل باز می ‌شود مانند پنجره‌ های معمولی.

پنجره دوحالته دوتایی یو پی وی سی

پنجره دوحالته دوتایی یو پی وی سی

مزایای پنجره دوجداره دوحالته

مزایای پنجره بازشو دوحالته UPVC زیاد است و امروزه پرکاربردترین پنجره در دنیا انتخاب شده است.

  1. بازشدن در دو حالت می تواند تهویه  بسیار بهتری را برای فضای ساختمان به وجود آورد
  2. طراحی و  نوع بازشدن به دو حالت مختلف نیز از مزایای این پنجره هاست.
  3. به دلیل استفاده از یراق آلات پیشرفته، امنیت بالایی در پنجره های دو حالته وجود دارد.
  4. قابلیت نصب کتبیه برای این پنجره ها وجود دارد.
  5. این نوع پنجره ها را در اندازه های متفاوت میتوان طراحی و اجرا کرد.

معایب پنجره دو حالته چیست؟

نصب این پنجره ها می تواند مشکل و گرانتر باشد به دلیل مکانیک پیچیده و فریم های گسترده تر. بسیاری از تولیدکنندگان این نوع پنجره قیمت بیشتر و بالا تری برای نصب پنجره دو حالته دوجداره نسبت به پنجره های اولیه دریافت خواهند کرد.

عایق بندی پنجره دو حالته

یکی از مهم ترین و اصلی ترین مزیت های پنجره دوحالته عایق بندی بسیار بالای آن هاست. به طوری که پس از پنجره دوجداره ثابت، که بازشویی ندارد، بیشترین میزان عایق بندی در پنجره های یو پی وی سی را پنجره دوحالته دارد. بنابراین در بین پنجره ها با بازشو، پنجره لولایی دوحالته بیشترین میزان عایق بندی در برابر صوت و حرارت را داراست. ممکن است به نظر آید پنجره دوجداره تک حالته عایق بندی بهتری دارد، اما عایق بندی پنجره دوحالته بیشتر است. دلیل آن در قرارگیری اسپانیولت در پنجره نهفته است.

در پنجره ی تک حالته، یک اسپانیولت در قسمت جلویی لنگه وجود دارد. اسپایولت باعث می شود تا حالت چفت شدن و کیپ شدن بهتری ایجاد شود. حال پنجره دوحالته، به دلیل این که قابلیت باز شدن بر روی محور افقی هم دارد، دارای سه اسپانیولت در سه طرف از لنگه هاست، به همین دلیل دارای عایق بندی بسیار بهتری خواهد بود.

کاربرد پنجره های دو حالته چیست؟

این پنجره ها به دلیل دو حالته بودن باعث تهویه ی هوا به خوبی خواهند شد. این پنجره برای انواع مکان های عمومی و خصوصی مانند محل کار، منزل و اداره کاربرد داشته و تنها مختص یک فضای بخصوص نیست و می توان گفت این پنجره برای تمامی مکان ها قابل استفاده است.

صفر تا صد پنجره بازشو دوحالته UPVC

صفر تا صد پنجره بازشو دوحالته UPVC

انواع پنجره های دو حالته

پنجره دو حالته در ابعاد و انواع مختلفی دارد  بر اساس نیاز محل شما قابل طراحی است. از اندازه ی  بزرگ و قدی تا ابعاد کوچک این پنجره ها کاربرد دارند و مورد استفاده هستند. همچنین این پنجره ها معمولا به صورت پنجره دو جداره و سه جداره نیز ساخته می شوند. همچنین جهت بازشو که به چپ یا راست و یا بالا یا پایین باشد نیز قابل انتخاب است. برخی از انواع پنجره های دوجداره عبارتند از :

  1. پنجره دوحالته کتیبه دار
  2. پنجره دوحالته بدون کتبیه
  3. پنجره دو حالته قدی که ظاهر آن مانند درب است و ابعاد بزرگی دارد.
  4. پنجره دوحالته رنگی
  5. پنجره دوحالته متقارن معمولا دارای یک پنجره ثابت در وسط، و دو پنجره دوحالته به صورت متقارن در دو طرف است.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *